Summer Wrist

Interview

Jeg har jo takket ja til at være del af Aalborgs nye, gratis livsstilsmagasin Et Cetera, hvor jeg er ansvarlig for modestoffet. Magasinet udkommer i 25.000 eksemplarer, og ligger udvalgte steder i og omkring Aalborg. Elsker når nye initiativer ser dagens lys -især når det er i min hjemby! Synes det får dækket både undergrunden (og der er mere end man skulle tro) og overgrunden af området -og det har selvfølgelig også andre nationale afstikkere.

I første nummer er der bl.a. et interview med mig, og selvom jeg knapt nok selv har læst det (det er simpelthen for underligt sådan noget…), så vil jeg lige dele det med de af jer, der ikke fik klikket jer ind og så onlineversionen af magasinet her.

Og så er der ellers dømt mega stor Camille…

Pyh, er I der stadig? Ha ha ;) Der er mere mig, men tror liiige vi tager en pause :)

An interview with me, but only in Danish ;)

41 kommentarer

  • Har da allerede kigget lidt i det – det ser ret spændende ud :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er en virkelig fin artikel. Kommer godt omkring dig og dit arbejde… Som sprognørd sidder jeg som det eneste bare og bliver mere og mere hidsig for hver gang skribenten skriver “hendes” i stedet for “sin”. Det er altså ret basal grammatik, når man beskæftiger sig med den slags. Men det er selvfølgelig ikke din skyld. ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ha ha, det er vist desværre en ret klassisk fejl heroppe. Hører den ret tit, men nope, den har jeg ikke noget med at gøre -jeg lagde bare indhold til :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • yep det er en nordjysk ting – det er virkelig vanskeligt at lære de unge mennesker på gymnasiet det

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Det er da en flot, flot omtale!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilid b

    EJ, jeg vidste ikke, at du var skolelærer. Dét havde jeg aldrig troet, at du var! Ej, hvor sjovt :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er heller ikke noget jeg skriver om herinde. Ikke fordi jeg ikke er vildt glad og stolt over at være uddannet lærer, men som med mine børn har jeg en helt tydelig grænse der :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvor er det fedt, Camille! Jeg synes, du er sej – og under dig al din succes, for du fortjener det virkelig :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Sikke en skøn artikel, Camille. Og hvor er det egentlig fedt at læse din ‘historie’ sådan lidt mere samlet, selvom der ikke står noget, jeg ikke har læst mig til på bloggen, giver det bare et mere helt indtryk af dig. Kæmpe tillykke med alle dine projekter – godt gået og go Aalborg! :)

    Trine – der indimellem savner Aalborg herovre fra det mørke København ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak, og ja, det er jo ikke braking news, men det er jo også bare fordi jeg jo egentlig skriver med ret meget personlighed normalt :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Hvor er det fint :)
    Jeg kom til at tænke på – det armbånd, som Pernille Rosendahl havde på til x-factor finalen, er det kommet i butikkerne? Hvis nej, ved du så hvornår det kommer? :-) Det er jo så flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej, jeg venter med at lancere min smykkekollektion til efter sommerferien. Folk er for meget væk, så venter til I er ved computerne igen. Jeg har også finjusteret det et par gange siden, så det snart er helt toptunet :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig fin artikel, Camille… kan særligt godt lide passagen, hvor du omtaler bloggen som et kærlighedsprojekt, for det tænker jeg ofte om din blog.. ingen blog med mange outfitsbilleder uden trofaste bloggerkærester, der tager billederne! Så fint <3

    Artiklen fik mig også til at tænke på, hvornår vi skal høre mere om Kildevæld arrangementet i Uganda? Du nævnte noget om, at du ville dække den fra hjemmefronten, så der kom fokus på den gode sag?

    Iøvrigt, er jeg heller ikke fan af ordet kone, men bruger tilgengæld konsekvent ordet "hustru" om mig selv.. for det ord kan jeg rigtig godt lide, og jeg synes næsten, det føles helt forkert at omtale min mand som andet end min mand :) Han er jo min mand! Meget mere end "bare" en kæreste (selvom ordet kæreste er skønt!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak Fie.
      Ang. Uganda, så kommer der faktisk flere indlæg om kampagnen og projektet hen over efteråret, har jeg planlagt. Og så kommer der et billedtungt et nu her. Har masser af billeder liggende, men tiden skal lige være der til at få dem redigeret, og gjort dem ordentlig ære ved at skrive en god tekst til -og den slags må man ikke haste igennem. Men selvfølgelig er det ikke glemt :)

      Pyh, jeg er hverken hustru eller kone :D Synes en kæreste er noget man vælger hver eneste dag, ikke fordi man skal, men fordi man kan <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvor spændende.. det glæder jeg mig til at høre om :) Det er så fint, at de har valgt at markedsføre kampagnen gennem din blog, synes jeg.

      Jeg forstår sagtens, hvorfor du elsker ordet “kæreste”, det gør jeg også selv. Men hustru. Hus-tro, argh, det taler virkelig til mig.. nok fordi ordet spiller på ens loyalitet, foruden at man er someones chosen one, hjemmets anker… det kan jeg godt lide. Sikkert fordi jeg er storesøster?
      Elsker at ordnørde og ord-debattere :D

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sjovt Fie. Jeg er også min mands hustru og ikke kone. (Hader det ord.) Kæreste er jeg selvfølgelig stadig.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hæhæ, Camille, din rebel. Jeg er som skrevet nedenfor min mands “hustru” – men det får mig selvfølgelig også til at lyde som om jeg er 50 år, haha! Min mand kalder mig egentlig mest “kæreste” eller “hustru”. Oh, well. Jeg læste artiklen online, og enig med de andre om at den er rigtig god. Spændende med Uganda-projektet, nu hvor du ikke kom med på tur.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Elsker billedet af dig i sommerfugle-kjolen. Så poetisk og smukt! En ting jeg lige må høre dig om: “Camille er i virkeligheden gift med sine børns far”, forekommer mig som en underlig sætning…er din mand (kæreste ahem!) ikke kun far til Rock Kid?
    Ellers fin artikel

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jo, men har jo som sagt ikke selv skrevet det, så enkelte fejl vil der jo nok altid være i så lange interviews, hvor intervieweren også selv bygger stillads op omkring de spørgsmål der bliver stillet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sarah

      Ja det er jo den slags fejl der sker. Jeg ville egentlig også bare høre, om det var mig der havde fejlopfattet det. Jeg håber ikke du tog det ilde op at jeg spurgte. Mvh Sarah

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Søren Eriksen

      Når man er blogger, og lever online, så er det da helt rigtigt skrevet, at du “i virkeligheden” er gift og lign. Det er jo offline, online. Det kræver bare lige at man åbner cellerne øverst og giver plads for filosofiske formuleringer :-)
      Synes sproget er sjældent filosofisk og lækkert. Hvem er journalisten?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stina

    Mega lækkert interview, du er for vild!

    Det du har udrettet er virkelig inspirerende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes du er super sej, og en stor inspiration i forholdt til at eksponere sig selv! Du gør det på en så tjekket måde, og det bliver bare aldrig søgt eller desperat, men tværtimod meget troværdigt og meget naturligt!! Rigtig fin artikel:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den artikel er virkelig god. Læste den også sidst i online versionen :) <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linh

    Synes meget godt om :)))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Super godt interview! :-)
    Du er altså en af mine favoritbloggere!
    Og glæder mig meget til din egen smykkekollektion kommer ud! Hvordan bliver prislejet? Mener du har skrevet det før, men kan ikke huske det.. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det bliver SÅ godt. Prislejet bliver så lavt som muligt, det kan jeg love! Men da det er ægte materialer, skal de selvfølgelig være lidt dyrere end H&M :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Tillykke – godt gået!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

    Hej Camille,

    Rigtig fin artikel – jeg elsker den måde, du krydrer din blog med en stærk personlighed! Du er personlig uden at være privat :)

    Jeg sidder dig lidt med en fornemmelse af, at den artikel maler et lidt mere opstillet billede af dig,. end du gør af dig selv.. Fx. burde det vel nævnes, at du slet ikke deltog i Uganda-projektet – i hvert fald ikke fysisk? Og måske husker jeg forkert, men din nuværende kæreste er da ikke far til din datter, som der står?
    Det virker som om journalisten har skrevet lidt for picture perfect og slet ikke omtalt de bump, som du har mødt på vejen.. Såsom at gå fra en kæreste og måtte aflyse et projekt i Uganda for at være hos din søn..

    Det virker måske latterligt, at jeg nævner det, men for mig skal en artikel være troværdig i alle sine udsagn..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ariklen blev skrevet lang tid før jeg måtte aflyse Uganda. Og magasinet udkom samtidig med, at jeg skulle have været afsted -og blev jo så trykt et godt stykke tid inden. Så det har såmænd sin helt naturlige forklaring ;)

      Og havde det nu været et interview om mig som privatperson i f.eks. ALT for damerne el. lign. så skulle nogle bump helt sikkert med. Men dette er et interview med modebloggeren Camille, og det er pt. kun hende jeg giver interviews omkring. Mit privatliv med unger og skole skal forblive privat. Ikke fordi I kender mig som person -jeg er såmænd ikke andlerledes fra den måde I kender mig på i andre situationer- men jeg har nogle mennesker omkring mig, som jeg vil og bør passe på :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Virkelig en fin artikel! Du er så pisse tjekket! Elsker din blog og din stil ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Summer Wrist