Sommerferie!

Denim Jackets

Beklager tavsheden, men jeg har ikke kunnet uploade billeder før nu pga. lidt teknikniske problemer -og et indlæg uden billeder er altså ikke helt så godt.

Denimjakken er for alvor kommet tilbage i modebilledet, og jeg har også med glæde fundet min lysegrå udgave fra H&M frem igen. Det er jo en evig klassiker, som er nem at style og dresse op og ned.

Jeg kan især godt lide de versioner der har nogle ekstra gode detaljer, eller er i en anden farve end den klassiske denimblå, så jakken ikke bare er helt plain.

Jeg har derfor fundet nogle versioner som jeg synes er super seje, og som ville være ret gode i min sommergarderobe:

Links: by Zoés version med boucléærmer, som en vis stilfuld junkie også ejer, kunne jeg godt blive gode venner med! Topshops udgave med nitter er super sej, og nem at lave selv, hvis man har tid. Current/Elliott har lavet noget ret funky denim med stjerneprint -lidt vildt, men ret cool. Topshop står også for Unioun Jack-versionen. Gestuz har lavet en ultra lækker udgave med læderærmer, som en vis fierce og fattig chick rocker, og jeg fortryder lidt, at jeg aldrig fik købt den. Jeg er jo stor Ramones fan, og ideen om sejt rygprint klæder en denimjakke virkelig godt, synes jeg. Denne er fra ASOS.

Love that the denimjacket has returned to the trend map. These are my favourites right now.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sommerferie!