Jeg er her:

Out for drinks in Hamburg

Hej med jer igen! Er hjemkommet fra Hamborg -som jeg skrev på Facebook er min bankkonto fattigere, men min oplevelseskonto rigere. Vi havde endnu en fantastisk tur, og glæder mig til at dele noget af den med jer.

Fredag var vi først ude at shoppe (av, av mit dankort, men hej til lækre køb!), nyde det gode vejr osv. Da vi var omkring hotellet for at skifte til middag ude i byen, kom der et kæmpe regnskyl, og vi besluttede os derfor for at tage et par sene pre-dinner-drinks oppe i hotellets bar på 20 etage -med en så fantastisk udsigt.

Vi boede denne gang på et ret lækkert 4-stjernet hotel i St. Pauli, Empire Riverside.

Nederdelen er faktisk helt ny, og en jeg lige nåede at snuppe i H&M Trend inden vi tog afsted. Det er meget svært at se (sorry, lover I får et bedre billede senere), men den har quiltede lakdetaljer forneden og i siderne, hvor den også har skrå lynlåse. Super fin! Halskæden var en jeg købte dernede -fra Zara.

Og så måtte der flade sko til, så jeg kunne udforske nye dele af St. Pauli og danse gennem den :) Kan godt lide de herre-agtige elementer som skjorten og loafers’ne giver til et ellers meget girly look.

Zara shirt + necklace + loafers, H&M Trend necklace, Black Lily bag.

I’m back home from Hamburg, and had the greatest trip. These pics are from our pre-dinner drinks at the hotel.

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Jeg er her: