I Smell Like This...

Out Shopping

I går var jeg ude at shoppe med ungerne (eller dvs. tøj til Pixi Partner-in-crime og mig, og slik til alle) i går aftes, og fik luftet min nye taske jeg lige har fået fra Stine Goya for Adax. Skræmmende nok blev den helt proppet med slik inden vi nåede hjem, ahem… Tror vi tager en tur til Vesterhavet senere i dag, trænger til den friske luft deroppe igen. Vender enten tilbage med bud på lækre støvler, eller noget af det jeg købte i går. Kig forbi senere ;)

Hope you are enjoying the weekend? We’re going to the Westcoast later, miss the sea so much!

23 kommentarer

  • Hvor er den flot, den taske! Dufter den så af slik nu? :D

    http://stainsofpaint.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De tasker er helt fantastisk. De klæder din stil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Hej Camille,

    Jeg tænkte på, om du mon stadig arbejder som lærer, eller optager bloggen dig helt? Måske er det et dumt spørgsmål, men jeg kan altså ikke huske, hvis du har svaret på det.

    Kh. trofast læser – siden day 1, ha, ha. ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Mille.
      Dejligt med trofaste læsere :) Jeg prøver at holde sådan noget som job lidt ude af bloggen, derfor jeg ikke lige skriver om det :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dot

      Jeg tænker at grunden til der bliver spurgt en del til det pt, måske kan være at det er rart at vide om bloggen er gået fra hobby til job.
      Sådan set fordi det er rart som læser at læse med de rigtige ‘øjne’ på en medie-kilde :) Det kender du sikkert godt.
      Feks at sammenligne med når forskellige blogs skriver om indlægget er sponsoreret..

      Det er bare rart når ting er gennemsigtige, ja igen, du kender det jo sikkert fra din egen hverdag.
      Og just so you know, det afholder feks ikke mig fra at læse med herinde uanset hvad om det er job eller hobby. Jeg læser også de fleste store blogs, som selvfølgelig er fulltime, hvis ikke alltime beskæftigelse. Det er bare med til at læse med de rigtige briller :)

      Kh Dot.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ok, det kan jeg umiddelbart ikke forstå. Måske jeg er naiv, men forhåbentlig bare realist, men der burde jo ikke være forskel på hvordan man hverken læser eller skriver bloggen, om man lever af det eller ej :) Indholdet skal man kunne stå 110% inde for ligemeget hvad, og hvis man gør det, så kan læserne også mærke det. Eller, det håber jeg da I kan, ha ha :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mille

      Okay, det respekterer jeg selvfølgelig.

      Jeg spurgte, fordi jeg efterhånden er begyndt at tænke, at bloggen hér må optage vildt meget tid for dig, og så kan man vel næsten ikke have plads til et job som lærer samtidigt! (min logik).

      Det er helt fair, at du ikke har lyst til at udtale dig om hvordan du tjener dine penge og hvor meget du får for hvad osv., men jeg forstår helt ærligt ikke, hvordan det kan være privat, om du arbejder med dit “gamle” job eller om du har skabt så stor succes med din blog, at den bærer det hele for dig. Det er sgu da kun den vildeste succes, hvis du har skabt dig selv så stor kontakt gennem bloggen – for den er jo 100% dit og dig.

      Jeg håber ikke, du opfatter mig som negativ eller kritisk. Det er jeg ikke. Jeg er max. lidt forundret over den – i mine øjne – unødvendige mystik, men jeg har altså 100% respekt for dine holdninger og valgene omkring privatliv. :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej, og det er også helt fair, at du mener det. Men man skal sætte en grænse et sted. Og i stedet for at den er flydende, så har jeg valgt helt at holde mit oprindelige job udenfor bloggen. Det er desuden et job med tavshedspligt, så på mange måder er det no go -det er bare en ren professionel holdning jeg har. For et svar afføder altid nye spørgsmål, som hvor, hvornår og hvordan, og derfor er det nemmere bare at holde det totalt udenfor -ellers bliver det hurtigt svært at finde en balance og grænse. Det synes jeg faktisk er det mest fornuftige valg.

      Synes jeg giver SÅ meget af mig selv og min familie ellers :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bliver simpelthen så forvirret af de tasker der, for jeg knuselsker Stine Goya, men jeg kan ikke udstå Adax. Hvad gør man så? Hva’?! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tja, det handler vel bare om, om man kan lide den enkelte taske eller ej, ligemeget hvilket mærke der så måtte stå bag? :) Jeg kan i hvert fald garantere dig, at kvaliteten er god :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • sofie

    Hejsa
    Er nødt til lige at høre hvor du har fået fat i din flotte jakke/cardigan? :-)
    Mvh. Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Hej
    Lige et spørgsmål om noget andet, den netting du har under dine tee nogle gange, hvor er den fra??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Jeg elsker din jakke! Hvor får man fat i den? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eeeeeej hvor er jeg misundelig over at du har fået fingre ind den taske!! – Den er jo fantastisk!!!
    Så smuk en kollektion!!

    http://minimizedstyling.wordpress.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • dot

    Altså når jeg læser en avis, ved jeg jo fra hvilket politisk hjørne de tager afsæt fra. Så sådan nogle ting er jo hensigtsmæssige at tage med i sin beregning
    Jeg har arbejdet på et pr bureau og er ret klar over hvordan blogging bliver brugt som kanal for brands.
    Det er jo spændende at læse om dine forskellige projekter og besøg fra mærker, men jeg er samtidig opmærksom på hvilke mekanismer der kan være i spil.
    Alle disse ting er helt okay, så længe man som læser kan gennemskue hvad der er i bevægelse:-)

    Jeg er klar over du står inde for bloggen, men der vil formentlig være forskel på arbejde og diverse hobbyer for de flest…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Øh jamen jeg så så heller ikke på nogen måder du kan sammenligne det om man har et job ved siden af bloggen eller ej med politik. Det er, i mit perspektiv, at skyde ret meget ved siden af. Jeg er sgu ikke til salg, om jeg lever af det eller ej. Og det er at undervurdere mig at tro andet. Det er ikke for at lyde sur (det er jeg ikke, ha ha), men lige så det punkt er der, for mig, ikke så meget at diskutere.
      Du har set fra fra et bureaus synspunkt, og måske andre bloggere er til salg, det aner jeg af åbenlyse årsager ikke (og vil da helst ikke tro det), men jeg bruger (mindst) lige så meget dem. Synes i høj grad min blog er blevet meget bedre efter jeg fik adgang til diverse pr-meddelelser, imagebanks, shows, events osv. Man skal bare finde en naturlig balance, og I læsere skal have noget ud af det i forhold til spændende indhold eller f.eks. fede konkurrencer en gang imellem, eller info om nye, seje tiltag.

      Seriøst, i min verden er der ABSOLUT ingen forskel på, om jeg arbejder ved siden af eller ej. Jeg har stadig kun det samme brand at værne om, og uden jer læsere og jeres engagement og respekt er jeg intet. Så man kommer aldrig til at kunne købe mig. Men jeg vil gerne samarbejde med cool folk og brands som jeg kan lide, om seje tiltag og indhold til jer. Men jeg kommer aldrig til at reklamere for Tena (bare for at vælge noget ingen har reklameret for), heller ikke selvom jeg ikke kunne betale min husleje, jvf. ovenstående.

      Og ps. Det er ikke fordi jeg har gang i en eller anden forsvarstale. Jeg har et job irl, som jeg elsker meget højt ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super cool outfit! Vi elsker din fine cardigan og taske :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette holm

    Hej !
    Hvor har du købt den 2 farvet angora strik du har på på nogle af billederne ? Den som er mørkegrå i toppen og lysegrå i bunden..
    Mvh
    Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

I Smell Like This...