Colour on my Head

10 Perfect Autumn Skirts

Forleden var det pailletter, i dag er det gode detaljer. Lige fra den perfekte farve til et diskret overflademønster, der alligevel gør hele forskellen.

Øverst fra venstre: Grå girly nederdel med cool biker-agtige detaljer i siden, perfekt balance fra Vanessa Bruno til 1406,-. Nederdel fra Ganni i den lækreste grønne nuance. Grå/sort med hoftedetaljer fra Anna Field til kun 259,-. Højtaljet nederdel med smokingstribe i siderne fra Strenesse. Pailletter og grå jersey for et mere afslappet look fra Pinko. Grå/sorte striber fra Mexx til 529,-, basis uden det bliver kedeligt. De sejeste striber fra Marc by Marc Jacobs. Den er endnu vildere bagpå, og så er kombinationen af hotpink og sort altid lækker om vinteren. Et bud fra Topshop på at tage lidt neon med ind i efteråret, og give det et lidt mere modent udtryk. Ret sjov ide. Perfekt lædernederdel fra Black Lily. Den har jeg haft kig på virkelig længe efterhånden. Og til sidst en striknederdel fra Nümph til 379,-, som næsten leder tankerne hen på Missoni, og så alligevel ikke. Grafisk lækker! Desværre er den væk i min str, ellers havde jeg slået til. Den findes også med rød.

Found 10 perfect autumns skirts all with great details and colours/materials.

8 kommentarer

  • Lædernederdelen fra Black Lily er så smuk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

    Jeg elsker de her indlæg Camille – jeg får så meget god inspiration, hver gang du laver dem <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke mange lækre du har fundet. Jeg kunne godt bruge flere nederdele, og jeg ville virkelig elske at eje lædernederdelen fra Black Lily og den der stribede Mexx sag :) Måske egentlig også den med pink for at få lidt farve på efteråret :)

    /Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilia

    Uhh den er SÅ smuk den Black Lily nederdel!! Perfekt enkel og lækker. Den grønne fra Ganni er nu virkelig også rigtig fin. Super guide ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow den er lækker den fra Black Lily :)
    Men jeg ville heler ikke være ked af hvis den fra Ganni fik en plads i min garderobe, for det er godt nok en lækker farve! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker Ganni-nederdelen! Gid man var rig! :D

    http://photographyfrejalyngbo.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • wauw, hvor har du fundet mange fine! Vil jo nærmest gerne eje dem alle – men mest Vanessa Bruno, Marc Jacobs og Black Lily… Suk! Nümph nederdelen har jeg også set hos byflou.dk forleden, men kan ikke huske hvilke størrelser der var tilbage dér… :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • er STOR fan af nederdelene af anna field (kunne ikke få link til at virke?) & mexx, mhmmmh :)

    http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Colour on my Head