Soft Knit and Warm Layers

Wanted Wednesday

Lidt sent, men jeg når det. Kan godt mærke jeg har haft mange planer, rejser, og møder på det seneste, men samtidig har jeg også nydt de mange oplevelser. Føler mig vildt heldig over alt det der sker, og fordi I stadig efter over 4 år er her :)

Links: Fin kroko-clutch fra Leowullf. Infinity armbånd fra Georg Jensen lavet i samarbejde med Røde Kors (200,- går til Røde Kors -Tak for det ønske Laura!). Cool strik fra evigt lækre Zadig & Voltaire med pailletærmer. Fin lille ring i antik stil fra Carré. Basickjole fra Iró. En metallickjole må der til her i julens anledning. Normalt ville jeg forestrække sølv som den fra Minimum, men det er jo jul, så måske den gyldne fra Samsøe alligevel er bedre? Endnu en fin blomster-inspireret ring fra Carré. Og megaseje støvler fra Zadig & Voltaire.

Der er anvendt affiliatelinks.

My wishes this Wednesday.

 

12 kommentarer

  • Årh, støvlerne! Hvor er de lækre! Og hvor er de også bare rigtig meget dig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Støvlerne er noget af det smukkeste :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Kære Camille, er det muligt at du, når du anvender affiliate links, markerer hvilke links det er, f.eks. med en lille *? Så bliver det lidt nemmere at gennemskue hvilke links der rent faktisk er affiliate links.

    Kh Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mja, altså jeg vil helst undgå stjerner, synes ikke det fungerer optimalt i teksten, sådan som jeg lige ser det pt. Jeg maskerer til gengæld ikke mine links, så hvis du holder musen over (uden at trykke på linket), så vil du kunne se, at der står Tradedoubler på linket. Jeg anvender kun affiliate til Nelly.com, og det er bare en forsøgsordning. Som hovedregel er alle links der ikke er direkte, er lange, og måske lidt kryptisk skrevet, affiliate, men som skrevet, har jeg kun aftale med Nelly og det er gennem Tradedoubler -det var bare ment helt generelt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Lækre sager – nederen at jeg ikke har nogle penge ;) Zadig og Voltaire strikken er lækker, men ved ikke helt hvad jeg synes om detaljen ved kravebenet hvor ribben ikke er syet på i den ene side. En strik til 265 euro må godt have en mere langtidsholdbar kant..

    PS Jeg synes også som Marie at det vil være rart med markering af affiliate links. Hvad med en parentes efter linket i teksten?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den der Carré ring med lilla sten kalder mit navn. Gad vide om min kæreste forstår en lille hentydning, hvis jeg sender ham linket?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • wow, jeg må kigge nærmere på kjolen fra minimum!!!! :)

    http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Love every piece :)

    x lauren
    http://slowburnfastburn.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow, hvor er det nogle fede outfits du har fundet her… Er helt vild med den gennemsigtige og sorte kjole.. Med de rette accessories blir den jo bare såå fed :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw – støvlerne er fantastiske!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Soft Knit and Warm Layers