Sunset

Beauty Faves and a ?

Jeg har en del skønhedsfavoritter i mine skabe og skuffer på badeværelset, og den vil jeg være bedre til at vise jer løbende (jeg viste jer lidt hudplejefavoritter her). Lige nu vi jeg meget nødigt undvære disse produkter (makeuppungen er fra Lulus), som jeg for nyligt har været ude at købe enten 2. 3. eller faktisk 4. udgave af. Sidstnævnte er concealeren fra MAC, den er virkelig god og dækkende på en lækker, upudret måde. Her om vinteren er lyset særligt hårdt, og min hud særligt bleg. Derfor synes jeg man får ekstra meget øje på sorte rander og generelle misfarvninger af huden. Så under øjnene bruger jeg faktisk først Roll-on pennen fra Garnier, og derefter concealeren fra MAC -og så ser jeg ud som om jeg har sovet min. 8 timer ;) Og så er jeg blevet rigtig glad for D-Pigment fra Eau Thermale Avène, som går ind og lysner mørke pletter på huden, så huden i sig selv bliver rigtig flot.

Den flydende eyeliner fra Oriflame har pt. erstattet den jeg plejer at bruge fra Chanel. Dels er den meget billigere, og dels er den også nemmere at lægge, da selve spidsen er stiv. Den holder ikke helt så godt som Chanels, men det er tæt på. Kan i hvert fald leve med det til prisen (og jeg bruger maaaaange af den her slags om året!). Læbepomaden fra Chapstick hamsterer jeg for vildt når jeg er i udlandet. Hader man altid kun kan få Labello til samme pris herhjemme! Denne har den perfekte blødhed, shine, plejeeffekt, og så er den relativt neutral i duft og smag. Er også fan af Eos, MOR og diverse, men jeg har et super højt forbrug af læbepomader, så er nødt til at tænke økonomisk. Jeg har altid en liggende fast i alle tasker jeg ejer + diverse rundt omkring på arbejde og hjemme, så jeg ikke glemmer dem on the go. Addicted much? Ha ha, kan simpelthen ikke holde ud at have tørre læder :D

Og nu til det store spørgsmål. Jeg vil gerne have en ordentlig BB-cream (for helt ærligt, det lyder jo genialt med hudpleje og concealer i én!). Men det er åbenbart ikke ret nemt. Dem jeg har prøvet har gjort min hud fedtet/blank at se på efter et par timer, og farven er ofte for mørk til min hudtone. Kan I anbefale en god en?

 

Some of my beauty favourites right now :)

22 kommentarer

  • Jeg er ret glad for L’Oréals BB-cream. Jeg havde ikke gode erfaringer med Garniers, som fik min hud til at skinne og bryde ud. Men L’Oréals er simpelthen perfekt, synes jeg. Desværre er der kun 2 nuancer, men jeg synes, at den tilpasser sig hudtonen rigtig godt. Ellers har jeg hørt, at GOSH’ skulle være rigtig god (den tror jeg, jeg skal prøve næste gang) og der er en del nuancer at vælge i mellem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Susse

      Er også fan af Loreals. Og har samme hudtype og farve som dig Camille :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Thilde

      Jeg er også hammerglad for L’Oréals! Den fungerer bare hammergodt, er drøj i brug og er fin på huden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Jeg har også haft rigtig dårlig erfaring med Garniers – selvom jeg har rigtig tør hud, får den mit ansigt til at skinne helt vildt meget. Gosh er til gengæld helt fantastisk – den får ikke en til at skinne, den holder rigtig godt, og den findes i mange farver. Er også fantastisk at den er så billig, for man bliver ret afhængig af den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Læs evt. Pudderdåsernes anmeldelse af Gosh BB cream, som de udnævner som den bedste:
    http://pudderdaaserne.dk/2012/09/25/den-bedste-gosh-bb-cream/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke M.K.

    Jeg bruger selv Maybellines BB-cream, og er rigtig glad for den! Bare køb den i den lyseste nuance

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er rigtig glad for Garniers BB-cream…Men jeg har også selv meget tør hud, så det passer mig fint at den fedter..
    Men har hørt at loreal’s skulle være rigtig god til fedtet hud :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fede produkter!
    bruger selv oriflames og synes bare den er super!

    Huge Hugs
    http://www.gittemary.com/
    https://www.facebook.com/ThePictureOfMary
    http://www.youtube.com/Gittemary

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor kan man købe ting fra Lulus? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Snillemille

    Hej Camille.

    Jeg håber du vil være rar at svar hvor stor makeuppungen fra Lulu er:

    Er den 20.5x7x14 cm (store model) eller er den 15x10x5 cm (lille model) ?

    Kh
    S

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

    Jeg er fan af Origins BB cream. Jeg har den i den lyseste nuance. Der er 6-8 nuancer at vælge imellem.
    Jeg fik en prøve på Garniers, men nej, som de andre siger, så fik den også min hud til st skinne.
    Jeg har lige købt et ny Origins. Om vinteren har jeg brugt for mere fugt på kinderne, så jeg har lige taget en a-vitsmin serum i brug under bb’en.
    Jeg har også en anden farvet dagcreme fra Originins, mener at den hedder VitaZing…. Og jeg synes st den smitter af hele dagen. Sidder man fx med hovedet i hænderne og rører ved et hvidt papir bagefter, så kommer der mærker. Det oplever jeg ikke med BB’en.
    (a-vitamin serummet er fra beauté pacifique)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • TR

    Gosh er rigtig god!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Estee Lauders BB cream er helt fantastisk. Og god pris også!

    Jeg har selv brugt Chanels eyeliner, men synes faktisk ikke den er specielt god og fandt så en for nogle år siden fra Bourjois (købt på Asos til 6 pund) som jeg har købt adskillige gange siden. Den holder dagen lang og er så nem at påføre (du kan se den på her http://tastyprettythings.dk/eyeliner/ og BB her http://tastyprettythings.dk/bye-bye-foundation-welcome-bb-cream/)

    God søndag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    I forhold til læbepomader bliver jeg nødt til at slå et slag for apotekets ACO læbepomade.
    Den er super lækker, har en svag duft af vanille og er ellers bare neutral og rigtig god!
    Jeg har tit oplevet at mine læber bare bliver ENDNU mere tørre efter brug af læbepomade men den her er altså bare GENIAL.
    Og bedst af alt, den koster kun 20 kr.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg bruger Super City Blogger fra Clinique. Den fedter ikke ligesom alle de andre jeg har prøvet + den beskytter min meget lyse hud mod solen uden, at jeg skal bekymre mig om at smøre mere solfaktor på i løbet af dagen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lulu’s kjøpes på http://www.coverbrands.no blant annet;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sunset