Silver Biker in the Snow

6.10 Chain

ll3346

Min hånd ser faktisk lige præcis sådan her ud i dag. Dejligt enkelt, og tænker slet ikke over, at jeg har smykker på, da de bare blender ind, og er så lette. En god ting når man skal hive tøj frem og tilbage, og hele tiden være på farten (har allerede lagt lidt billeder fra i dag ud på Insta). Jeg har ikke lavet den helt store præsentation af hver enkelt model af mine 6.10 Jewellery smykker, men tænker det bare kommer lidt løbende.

Jeg har sat to diamanter i ringen (en på hver side af fatningen), så den kan rulle på fingeren, og stadig fange lyset i små glimt, ligemeget hvilken side der vender op. I skal nok få bedre billeder en anden gang. Armbåndet er lavet udfra samme princip, hvor der er 3 fatninger med 2 diamanter i hver (en på hver side), dvs. 6 i alt, som også kan rulle på håndleddet, og sende små fine lysglimt afsted. Effortless, simple, classic and cool var mine stikord bl.a. da jeg satte de første streger på papiret.

Kæden er sort rhodineret, og når den bliver slidt får den et lækkert vintage-look. Forresten vil jeg anbefale at tage ringen i den mindst mulige størrelse, så sidder den bedst.

Ringen findes her, og armbåndet her.

Og så har jeg samlet alle mine billeder hvor jeg har stylet smykkerne i hverdagen her.

Today I’m wearing my own jewellery from my 6.10 Jewellery collection. Chains with smal diamonds on both sides.

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Silver Biker in the Snow