Green Spring

Vind 500,- til Magasin

Sponsoreret :)

Jeg hintede jo, at jeg havde en anden konkurrence i ærmet til jer. I anledning af Magasin holder “Super Bazaar”, hvor de fra i dag, og hver dag i næste uge giver masser af rabatter, vil du udlove et gavekort på 500,- til en heldig vinder :)

For at vinde skal I bare skrive jeres 4-5 favoritter fra Magasin her i kommentarfeltet (husk at skrive jeres mail, så vi kan kontakte vinderen), senest d. 5/5. Vinderen offentliggøres på Looklab-profilen på forsiden.

Jeg har selvfølgelig selv været i gang, og her har I mine favoritter:

ll3750

En strikket tee a la den jeg har fra By Zoe kunne jeg godt bruge i sommerhvid, denne er fra Storm & Marie. Jeg mangler casual bukser, som jeg samtidig godt kan være bekendt at vise mig offentlig i, så disse fra Selected Femme ville være et godt bud. Den pudderfarvede trench fra Stella Nova er SÅ fin, elsker både farven og modellen, perfekt slouchy. En stribet trøje bliver jeg altid fristet af, især når den har fine, diskrete detaljer der gør, at den alligevel skiller sig ud, som denne fra MbyM. De originale aviators fra Ray Ban burde jeg måske prøve. Jeg har kun efterligninger fra H&M (men dem har jeg til gengæld også ekstremt mange af, ha ha). Flade sandaler er en fast del af min sommeruniform, og disse fra Billi Bi er virkelig flotte!

I øvrigt kører Magasin i øvrigt også tilbud på den sweatshirt jeg har designet her, som netop er kommet hjem igen, og de har også den grå t-shirt, og den sorte top med asymmetrisk bund. Dog kun sweatshirten på tilbud pt.

I finder Magasin på Facebook her, hvor de også orienterer om rabatterne :)

Sorry this competition is for Danish residents only.

135 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Green Spring