My Luggage

Whiite SS14

ll4268

Et af de shows jeg overværede under den netop overståede modeuge var hos Whiite. Jeg er vild med den afslappede og uhøjtidelige stil, som samtidig er fyldt med klassikerpotentiale og mulige garderobefavoritter i lækre materialer.

Stemningen var rigtig hyggelig, og jeg var vild med, at designer Frederikke Hviid selv stod og tog imod og gav hånd til alle gæster inden showet. God stil!

ll4272

Kollektionens farver var bl.a. denimblå, karrygul og rustrød -ikke normalt en farvepalet man nødvendigvis forbinder med sommer -men når de kommer på lette materialer som silke og tyndtvævet denim, og på styles som korte jakker og luftige kjoler, så er det måske netop den mellemvej til den ofte kølige danske sommer vi har brug for.

Der var selvfølgelig også styles i sort og cremehvid, hvor fine mønstre fik lov til at stå frem. Her skal mine favoritter nok også findes.

ll4270

ll4271

ll4269

Jeg hoppede op på fotopodiet, så jeg kunne tage nogle ordentlige billeder til jer, af lige præcis det jeg helst ville præsentere for jer. Her kan man også bedre fornemme hvordan tøjet og materialerne falder, og det synes jeg især er vigtigt for et mærke som Whiite.

ll4273

ll4275

Er ret sikker på, at det uformelle sølvsæt (hvor ofte skriver man lige de to ord sammen, ha ha) kan redde mange tøjkriser inden sommerfesterne. Det er, sammen med en del af silkesagerne, skrevet på min ønskeliste.

ll4274

En glad Frederikke Hviid efter showet -med god grund, det var en rigtig fin og brugbar kollektion.

Some of my last pictures from Copenhagen Fashion Week, this time from Whiite’s show at the City Hall. I really loved all the silk looks, perfect for summer!

1 kommentar

  • Christina

    Smukt smukt smukt – især det uformelle sølvsæt. Det gad jeg virkelig godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

My Luggage