Mitos - Vind et valgfrit smykke!

Shop my Style in the Nelly Shoe Sale!

Som del af kampagnen er jeg blevet bedt om at finde 10 favoritting på Nelly’s udsalg, som hele tiden opdateres. Jeg gør mig ikke så meget i at shoppe kendtes look, men i høj grad mit eget… hvis det giver mening? Så jeg har fundet 10 par sko, som minder om noget jeg selv ville have som del af garderoben. Og for netop at illustrere det, har jeg sat et billede ind af sko jeg ejer, som minder i stilen om dem jeg har fundet til jer:

ll4483

Links: 1. Mine støvler fra Sam Edelman får jeg altid mange kommentarer på, og faste bloglæsere kender dem særdeles godt. Nu har NLY Trend lavet et par i helt samme stil, men til en brøkdel af prisen.

2. Sandalerne med spejleffekt var fast del af sommergarderoben for mig, og et par i sort med guld fra Issue 1.3 ville fint kunne gemmes til næste år.

3. Sneaker-støvlen ved I jeg er stor fan af, og har dem i mange udgaver. Disse er fra NLY Shoes.

4. Flade ankelstøvler med spænder? Tjek. Det er vist ret meget mig. Disse fra By Koah har endda også pony på siderne (og det er ikke nu, at jeg skal sige min datter faktisk har et par der minder endnu mere om dem… som mor så datter åbenbart).

5. Sneaks med nitter. Det behøver jeg vist ikke sige mere om?

6. Sandalerne med skulls fra Sam Edelman er npget så fine. Faktisk har jeg et par der minder endnu mere om dem, men de er allerede pakket ned.

7. Ankelstøvler med dyreprint? Tjek igen.

8. Jeg har faktisk præcist denne model, bare i nude. Super lækkert med en sort udgave også.

9. Elsker den elektriske blå, og har faktisk en del sko med ankelremme. Hælen minder meget om de ballerinaer jeg har fra Chanel, og er super behagelig.

10. Sølvheels og så endda med Chanel-vibes er must til julens fester!

 

Indlægget bringes i samarbejde med Nelly.com.

You can easily shop my style at the Nelly.com shoe sale right now. I’ve found 10 favourites which could have been in my wardrobe -just look at the inserted picture.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mitos - Vind et valgfrit smykke!