Bye for Now, Rützou :(

Nyt TV-bord

Jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg i de sidste 4 år mindst, har været på jagt efter de perfekte tv-bord (selvom vores tv hænger på vaggen skal der jo stadig være plads til noget nedenunder). Enten er de for almindelige, for kedelige, for høje, for lave, for store, for små, for dyre… ja nærmest alt har været galt. Men nu har jeg endelig fundet et!

ll4496

Det er designet af Jacob Jensen for B&O i sin tid, og jeg elsker det moderne udtryk, blandet med en lækker vintage-feel. Synes den varme palisander-træet har bliver flot afbalanceret af det lette design og stålkanterne, og så passer den jo perfekt til både pladespiller og højttalere jeg har fra samme periode. Jeg fandt det på Lauritz.com meget billigt (hvor jeg også har lånt billedet fra, mit gulv er ikke så slidt, ha ha), og fik det så fragtet her til Aalborg.

Er der forresten nogen der ved, om der er et firma der laver radiatorskjulere i Nordjylland? Jeg kan finde masser på Sjælland, men det er bare nemmere og billigere at undgå fragt. Hader radiatorer så nu skal det være!

Husk forresten at det er ved at være sidste chance for at deltage i konkurrencen om et smukt smykke her.

10 kommentarer

  • Det er godt nok fint! Indtil videre har vi taget os til takke med en skænk fra Ikea =/ Det er nok oss lidt mere SU-venligt. Til gengæld har vi skiftet håndtagene ud på skufferne, så der i det mindste kom lidt personlighed ind i møblet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tror faktisk ikke der er stor forskel på prisen for denne og så et alternativ fra Ikea. Selvom den hedder B&O er den jo langt fra det B&O er i dag, og for de fleste ikke i ret høj kurs… pånær for mig. Jeg gider ikke det nye B&O, jeg vil have det der er pakket ind i træ og lidt skramlet <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Elsker det møbel! Da min kæreste og jeg flyttede sammen for et par år siden medbragte han præcis samme møbel, og der var ingen tvivl om at det skulle have en central plads i stuen. Vi har også B&O pladespille, forstærker og højtalere i sammen stil, og det spiller altså bare, både stil- og lydmæssigt ;) Tillykke med jeres nye møbel, er sikker på I bliver super glade for det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Aj hvor sjovt! Det er samme serie vi har. Old stuff but good ;) Er det også det med ben som vores? Det fåes nemlig også med ben foran?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det et lækkert møbel! Min kæreste og jeg er næsten lige flyttet og fik fejlkøbt et nyt, forfærdeligt Tv-møbel – et stort sort monstrum der med TV’et ovenpå bliver et sort hul midt i stuen. Ih! Ville elske noget lignende det her bord i stedet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ved lige hvordan du har det, jeg havde også et i højglans sort engang, big mistake, men tv-borde er virkelig svære!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare råt! Kan godt forstå du er begejstret :D

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er vildt lækkert det TV-bord:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Bye for Now, Rützou :(