All Black

Bråkig, Artrebels x Ikea

Jeg har fået shoppet lidt af Ikeas fine samarbejde med danske ArtRebels. Jeg er stor fan af samarbejder (selvfølgelig, ha ha), da det giver begge parter chance for at prøve nye grænser af, og er et frisk pust til noget allerede eksisterende.

Kollektionen har ramt lige ned i den stil jeg elsker til min datters værelse. Lidt festligt, cool, og så er farvevalget virkelig pænt.

ll4710

Det hele er til hendes værelse. Bakkebordet synes jeg er så genialt. I hverdagen har hun ikke brug for et sofabord, men når veninderne er på besøg er det rart man kan have et bord til at stille drikkevarer osv. på, og så er det nemt lige at slå ud. De små bakker er både gode til at samle mindre serveringer på, og til at samle mindre bokse/skåle/smykker/lys på i indretningen.

Kollektionen kan ses her, men skal desværre købes i varehusene.

I love the collaboration between Ikea and Danish ArtRebels. This stuff is for my daughter’s room. Love the playful look and beautiful colours.

6 kommentarer

  • Hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg var også i IKEA igår. Man skulle godt nok være hurtig for at få noget :-)
    Håber de fortsætter med at lave den slags samarbejde.. Det er fedt at selvom det er fra IKEA, så er det ik noget alle har, da det kun fåes i begrænset antal :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er nemlig super hyggeligt! Der er masser i Aalborg -der er jo nogle fordele ved at bo heroppe ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Af en eller anden grund, så kan jeg meget bedre li kollektionen her hvor du viser den frem! På andre billede virkede det som om jeg havde set det hele før. Men her giver det mening, og det passer rigtig godt sammen med billedet på væggen, og jeg kan se hvilken funktion de forskellige elementer kan have – som f.eks. med bakkebordet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dominique

    so cool !

    new post up,
    http://www.dominiquecandido.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

All Black