Nyt løbeudstyr (på budget)

From Day to Evening

ll4904

Egentlig skulle dette indlæg have kommet i går, så det kom efter mit outfit fra lørdag dag. Synes dog, at løbetøj passede bedre til en mandag, så nu får I i stedet mit aftenlook fra lørdag i dag. Genbrugte tørklæde, jakke, strømpebukser og sko, så det er da en nem måde at gå fra dag til aften på.

ll49071 Havde en skøn aften ude med middag, og mere hygge og vin hjemme, meget tiltrængt :)

Forresten, jeg har fået nogle henvendelser på ting fra garderoben I gerne vil købe via mail, og tror jeg har svaret alle. Ellers skriv lige igen. Jeg har jo godt nok talt om, at jeg vil til at åbne op for salg online med billeder, men det bliver ikke før soveværelset er lavet færdigt (et projekt ad gangen), så hvis I er utålmodige må I meget gerne sende en mail på det I er interesserede i, det er helt ok :)   ll4905 ll4908 ll4910 Muubaa jacket (affiliate link), Envii by C4G tee + skirt, Chanel bag + flats, Louis Vuitton scarf, 6.10 Jewellery rings, Hermès bracelet, Ciaté nailpolish (affiliate link).

ll4909

My outfit Saturday evening going out for dinner. An easy way to go from day to evening, just changing the dress :)

4 kommentarer

  • Liz

    love the bag!!

    http://hashtagliz.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker nederdelen! Hold kæft den er fed! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Kære Camille,

    Jeg har fulgt din blog i flere år og benytter den som en del af mit speciale om sociale medier og forbrugeradfærd. Jeg vil i den forbindelse spørge om du kunne svare på nogle få spørgsmål omkring dine sociale medier (din blog og instagram)? Det vil kun være nogle få spørgsmål og vil være en kæmpe hjælp for mig. Jeg håber på at høre tilbage fra dig :)

    Bedste hilsner,
    Lise

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den taske vil jeg virkelig gerne eje ;) Den er så smuk :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Nyt løbeudstyr (på budget)