Et tip til julepynten ;)

Ny Frisure – Asymmetrisk page

 photo ll5544_zps047f28ff.jpg

Som nogle måske spottede på Instagram, fik jeg klippet en del af mit hår af i går. Jeg trængte simpelthen bare til, at der skete noget nyt, og jeg trængte til at få afblegningsslidt hår klippet af. Afblegning er så smukt, men hold op hvor er håret smadret efter få gange. Og det bliver bare værre og værre for hver dag.

Jeg var igen inde hos Cecilie i Salon Maria S her i Aalborg, da de har en øko-afdeling, hvor man udelukkende bliver behandlet med økologiske produkter uden parabener og andre hormonforstyrrende stoffer og kemikalier. Og hvis man har parfumeallergi, eller bare virkelig vil passe på, kan man også blive behandlet med produkter uden æteriske olier i. Perfekt når man er gravid!

Jeg kan vise jer de produkter jeg blev behandlet og stylet med senere, de var nemlig rigtig gode, hvis der skulle sidde nogle med-gravide derude, eller bare nogle der gerne vil have renere produkter. Her på billederne har det bare lige fået et touch up med mit ghd-glattejern, som er ganske fantastisk. Med opvarmningen af jernet tog det kun 3 minutter i alt!

 photo ll5545_zps359553dd.jpg

Selve frisuren har jeg haft lyst til længe. Jeg har bare ventet et års tid på, at mit pandehår var tilpas langt til at det kunne lade sig gøre.

 photo ll5546_zpsc78be018.jpg

Got a new hairstyle yesterday -much needed, my hair really needed a fresh touch!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Et tip til julepynten ;)