Morning-Selfie

Sony Xperia Z3 Compact i regnvejr

 photo ll5613_zps9d717fc7.jpg

Så fik jeg endelig en Xperia Z3 Compact mellem hænderne, som jeg gerne må pille ved -også i regnvejr! Endda med matchende regnslag fra Sonys designsamarbejde med Emma Jorn. Det inviterer altså til en test af begge i regn!

 photo ll5614_zpse92b1aa4.jpg

Det er faktisk lidt grænseoverskridende at stå der i regnen med mobilen fremme, men det gik selvfølgelig helt upåklageligt, og selvom der var meget mørkt gråvejr, kunne ISO’en i kameraet sagtens følge med. Stort plus! Det har jeg virkelig manglet. I det hele taget er det et super godt mobilkamera. Jeg overvejede at smide den i akvariet, men jeg turde altså ikke… den skulle kunne holde til det dog (hvis man nu skulle få brug for det en dag, tvivler dog på at fisk kan tale i telefon…).

Jeg legede bare lige med s/h effekten i kameraet, men det kan mange flere mere spændende ting:

 photo ll5619_zps3f477008.jpg

Testede også lige det forreste kamera (aka “selfie-kameraet”), og det kom der dette ud af:

 photo ll5617_zps58f6c257.jpg

Ret god kvalitet, motivet kan altid diskuteres ;)

Og så vil jeg lige til slut fremhæve effekten med sløret baggrund. Det kan kameraet nemlig også. Meget nemmere at lave fine Instagrams nu (så se I hellere at følge mig derinde, ha ha).

 photo ll5620_zps460f06c5.jpg

Så man behøver ikke nødvendigvis have spejlreflekskameraet med sig under armen konstant, det åbner i hvert fald nye muligheder. Man kan i øvrigt selv bestemme hvor sløret baggrunden skal være.

Så et klart “Rock on” til Xperia og regntøj (som min mave kan være i!) herfra! Hvis I vil nå at være med i konkurrencen om et sæt med telefon og matchende regntøj som mit (eller et af de 3 andre, hvis I er mere til farve), skal I uploade et regnvejrslook til Instagram med #skybrudfw14 (og husk lige at gøre profilen offentlig) inden d. 1/12. Se evt. mere her.

 photo ll5618_zpsdb532fa0.jpg

Sponsoreret indlæg.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Morning-Selfie