Tip! 3 x H&M favoritter

Favoritter fra Moodings.com + vind gavekort!

I anledning af julen, og vinterens første dag, får I i dag muligheden for at vinde et gavekort på 1000,- til den lækre webshop; Moodings.com. De har både favoritter til boligen, smykker, plakater og forskellige livsstilsprodukter. Man handler fra flere butikker på ét sted, men betaler ingen fragt. Det giver også mulighed for at opdage nogle af de mindre, upcoming designere og butikker, som normalt ikke ville have en webshop. Sådan noget kan jeg rigtig godt lide!

Jeg har fundet mine personlige favoritter her, som selvfølgelig alle fås til under 1000,-:

 photo ll5627_zps982f630d.jpg

Jeg er rigtig glad for deres store udvalg af H. Skjalm P. som jo desværre ikke selv har en webshop. Det er pæne, on-trend produkter hvor budgettet kan være med! Jeg overvejer selv at købe en pude til køkkenet i et mønster som jeg også har viskestykker i.

En pæn brødkurv kan godt være svær at finde, synes sjældent jeg ser nogle gode i hvert fald. Men denne fra Menu er virkelig fin. Enkel og let i sit udtryk, hvilket passer godt til vores hjem.

Stålkanden fra Arne Jacobsen husker jeg selv fra mit barndomshjem. Den overlevede desværre ikke, så det er ikke en jeg har. Jeg vil dog vildt gerne have en, både pga. minderne, men også pga. det enormt smukke og brugbare design.

Jeg er helt vild med den runde pude fra Place de Bleu til min datters værelse. Mangler sådan en pude til en stol, og denne er virkelig perfekt!

Ringen fra Mille Rubow er meget Camille-agtig i sit udtryk. Enkle, rå linier, just the way I like it.

Synes pulsetasken fra Ida Ising ser super lækker ud, og er også sådan en min mand ville gå med. Sådan en ville da være ret lækker at eje :)

Jeg er stor fan af gråt glas for tiden, kan slet ikke få nok. Denne fine krukke fra Louise Roe ville jeg få brugt rigtig meget, og den er jo super dekorativ i sig selv!

 

Alt I skal gøre for at vinde, er at skrive hvilken ting der er jeres favorit fra webshoppen her i kommentarfeltet inden d. 5/12. Held og lykke!!

 

Sponsoreret indlæg.

221 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tip! 3 x H&M favoritter