Godt Nytår!

Mit nytårsoutfit

 photo ll5713_zps6cbd356e.jpg

Ja ja, bare fordi der er under 3 uger til termin behøver man jo ikke gå helt ned på nytårsoutfit. Jeg havde lyst til noget komfortabelt, og da den ikke stod på vild fest blev det lidt sporty-chíc, med løse glimmerbukser (med elastik i taljen, ha ha), sneakers med sølvsnuder og så selvfølgelig lidt leopard, Chanel og bærrøde læber, så kan det aldrig gå helt galt.

 photo ll5714_zps4e6cf959.jpg

 photo ll5712_zpsa8bfcfbb.jpg

Håber I havde en god aften i går? Vores var super hyggelig! Vi havde som sagt bestilt mad udefra, og det var simpelthen så lækkert. Er det bare mig, eller er det også ved at blive mere og mere udbredt? Synes rigtig mange af mine venner og bekendte vælger sådan en madløsning nytårsaften efterhånden. Synes også der er kommet større accept af, at det altså er mere end ok bare at sidde f.eks. parvis og fejre nytår, enten hjemme eller i udlandet. Det er som om forventningerne til den helt store fest er ved at være lidt forbi? Selvfølgelig vil der altid være store nytårsfester, men desperationen for at deltage i en, og forventningerne til den, er heldigvis dalet.

 photo ll5715_zps049a36b7.jpg

Utzon jacket, Zara sweater, Vadum pants, Adidas sneakers, Chanel bag.

My NYE outfit from yesterday :)

11 kommentarer

  • Camille

    Lyder som en dejlig aften! Vi er også hoppet fra de store fester til mindre middagsselskaber for år tilbage og elsker konceptet med dejlig mad i dejlige menneskers selskab – der også harmonerer bedre med små børn…

    Jeg leder efter en læbestift med præcis den farve – hvilken er det mon?

    Bedste nytårshilsner Camille :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Det er også skønt. Den er fra Shiseido, det er en slags lipgloss som holder rigtig godt, tjekker lige senere hvad den hedder :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har nok ret i det med at det er blevet lidt mere udbredt at holde hyggelige og mere rolige nytårsaftener, men min kæreste og jeg er 25 år, og at vi valgte at spise hos mine svigerforældre i går og derefter bare være hjemme hos os selv med min kærestes bedste ven (der lige er blevet opereret i sit ben) ja dét har vores venner haft virkelig svært ved at acceptere. De har nærmest være chokeret over det, haft ondt af os og kommet med alverdens fest-tilbud. Vi er begge inde i en meget presset eksamensperiode, og store fester hvor man knap kender 1/10 af deltagerne siger os ikke rigtig noget, så i dag nyder vi, at vi kun har lidt ondt i hovedet (for det var dog ikke fordi vi ikke drak i går hehe) og derved er igang med eksamenslæsningen :-) Tak for 2 skønne blogs i øvrigt, jeg kommenterer aldrig, men jeg læser begge selvom jeg ingen børn har, for de er begge så skønne, ærlige og rare at læse med på – specielt på regnbuen synes jeg at det er så rart og hyggeligt at kigge forbi :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Mange tak skal du have Charlotte, det varmer :) Der er altid nogen der ikke kan forstå ens valg (eller fravalg). Synes det var et virkelig sympatisk og fornuftigt valg i gjorde jer, det kan man da kun have respekt for :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vores aften foregik netop hjemme, bare os to, med god mad, musik og brætspil. Lige denne her gang kunne jeg ikke forestille mig at gøre det anderledes, fordi jeg slet ikke gad ud i fyrværkeriet. Efter vi i august blev røvet i Peru, er jeg blevet lidt af en pivskid, og jeg bliver simpelthen så forskrækket over det mindste. Og så ville jeg ærlig talt hellere sidde hjemme end at stå et eller andet sted i København og være på grådens rand, fordi jeg fik et chok over fyrværkeri, som jo unægteligt hænger sammen med nytår :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Åh, det gør mig da ondt at høre Laura. Godt du trods alt er ok nu. Men ganske forståeligt, og det lyder da også som en rigtig hyggelig aften!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Syntes også det er super hyggeligt med stille og rolige nytårsaftener med god mad! Og så fint med glimmerbukserne ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Tak, og ja, det er en god undskyldning for at give fuld gas med maden!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bukserne er altså vildt fine ;) Godt nytår til dig og din familie ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Enig! Jeg er heller ikke til de vilde nytårsfester længere (selvom mange i min omgangskreds stadig er ellevild med dem), så min kæreste og jeg har startet en tradition med at være udenlands nytårsaften. Sidste år fejrede vi nytår i Paris og i år blev det London – begge steder kan varmt anbefales nytårsaften på hver deres måde! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Godt Nytår!