Going out with a flare!

Vinderen af hverdagsluksus fra Grohe…

Indlægget er sponsoreret af Grohe.

…er Louise, som er blevet kontaktet pr. mail. Stort tillykke herfra!

ll6725

ll6727

Jeg er jo stor fortaler for hverdagsluksus (det ER jo trods alt hverdage vi har langt flest af!), og netop sådanne løsninger som et lækkert brusesystem synes jeg er en lang bedre investering end f.eks. et boblebad. Misforstå mig ikke, jeg gad da virkelig godt have begge dele, men brusebadet bliver brugt her dag, det vil et boblebad ikke gøre. Det har jeg hverken tid eller lyst til.

Vi står jo pænt tidligt op, også i weekenden. Sådan er det jo mens man har små børn, og så er det altså bare fantastisk lige at få lidt alenetid i et luksusbad, og få lov til at vågne ordentligt. Det sætter jeg i hvert fald rigtig meget pris på. Eller slutte dagen ordenligt af med stearinlys, velduftende olie eller sæbe og et varmt bad. Det er de små ting der gør forskellen, så det er med at sætte pris på dem :) Det kunne jeg også fornemme blandt alle jeres kommentarer, at det ligesom var det der gik igen.

ll6721

ll6720

ll6746

Selve brusesystemet fra Grohe forhandles mange steder, nærmeste forhandler kan findes her, hvor man også kan vælge forskellige løsninger :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Going out with a flare!