Få opdateret (fest)garderoben på udsalg!

God sommerferie!

ll6825

Hey derude! Jeg er alive and kicking, men har simpelthen haft så travlt de seneste dage. Eller travlt og travlt, men skulle lige have gjort det sidste klar inden sommerferien og så var der også lige en sommerfest i fredags, der krævede en masse serier på sofaen i går ;)

Jeg har stadig lige et par arbejdsdage i næste uge, hvor jeg skal have sagt ordentligt farvel til de kollegaer jeg har haft de seneste måneder, OG også have sagt ordentlig goddag igen til alle mine gamle kollegaer. Jeg er nemlig så heldig, at jeg kommer tilbage til mit gamle lærerjob igen. Her i ugen var jeg ude at sige farvel til min “første” klasse som klasselærer, som nu er gået helt ud af folkeskolen. Overtog dem da de var nogle meget små, dejlige unger, og fik heldigvis lov til at følge dem rigtig længe. Pyh, jeg må indrømme der kom en hel del tårer. De første er bare altid noget ganske særligt <3

Men jeg glæder mig virkelig, ved jo at jeg vender tilbage til noget rigtig godt. Det er super sundt at være ude at se sig lidt omkring, og jeg ville virkelig ønske at der fandtes en form for “job-swap” hvor man f.eks. som lærer kunne få et skoleår på en anden skole, og vende tilbage med fornyet inspiration og energi. Jeg er i hvert fald blevet meget klogere på min egen praksis, hvordan jeg arbejder i team, opdaget nye undervisningsmetoder og hvilken type lærer jeg er, efter at have prøvet det af et nyt sted, som jeg også blev rigtig glad for. Det har virkelig været super! Føler at jeg har fundet tilbage til den lærer jeg var, før jeg blev træt af lockout og reform, og genfundet glæden ved at have et af verdens bedste jobs ;)

Næste uge bliver også travl, med dels et par arbejdsdage og dels Nibe festival, men mon ikke også I så småt er ved at gå i ferie-mode? Om ikke andet, så er der masser af updates til jer på Instagram, hvis I er nysgerrige på hvad jeg laver når jeg ikke skriver her :)

1 kommentar

  • Jeg får kun 11 samlede dage fri denne sommer – og der er allerede gået 1,5 af dem. Så jeg skynder mig alt hvad jeg kan med, at få hovedet sat i feriemode (;

    – Kit

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Få opdateret (fest)garderoben på udsalg!