Hamburg Demonstrations

Powerbright – Giv huden frisk glød!

Reklame: Indlægget er sponsoreret af Ole Henriksen, Powerbright.

ll6965a

Jeg har fået lov til at teste det nye “Powerbright” produkt fra Ole Henriksen. Lavet til at give huden et ekstra boost af glød og glans. Lige hvad jeg trængte til, efter en sommer hvor solen har været god (og lidt hård) ved mit ansigt.

Produktet er netop kommet i butikkerne, og jeg har selvfølgelig lige nået at teste det et par gange. Man behøver dog ikke et længere testforløb, da det faktisk har en fin effekt allerede første gang. Man kan naturligvis godt bruge det som del af hverdagsplejerutinen (dog ikke hver dag), men jeg har primært tænkt det som et boost, hvis jeg f.eks. skal til fest, lave en præsentation osv. hvor det er vigtigt for mig at have ekstra skøn hud. Og selvfølgelig også til de gange, hvor man bare trænger til selvforkælelse. Lidt a la som man bruger en ansigtsmaske.

ll6963a

Det fungerer i 3 trin, og er meget nemt og enkelt delt op i breve (der er 6 breve i hver pakke + 2 svampe). Man begynder med at eksfoliere og gøre huden klar med bl.a. sukker og granatæblefrø, som heldigvis har været mildt mod min sarte hud.

Dernæst trin 2 med vitamin-c produktet “Radiant Truth” for en lysnende effekt og glød, og til sidst “Pure Truth” cleanser for næring og rens (den sidste her kan godt prikke lidt, men det er produktet der arbejder og det går hurtigt væk). Det hele skal sidde ca. 15-20 min, og dernæst vaskes af med svampene. Herefter er det vigtigt selv at påføre huden fugt, jeg har bare brugt mine sædvanlige produkter og rutiner.

ll6964

Det er ikke et anti-age produkt som sådan, og man skal fortsat have sin alm. hudplejerutine i hverdagen med de produkter man er glad for. Dog giver den lysnende effekt en lidt mere ensartet hudtone (altså, det er ikke sådan at huden bliver bleget, man kan bare se, at småpletter, solskader osv. bliver meget mindre tydelige), og huden får en lækker glans og glød, synes jeg, og på den måde virker huden jo også yngre eller mere velplejet at se på.

Jeg har valgt at bruge produktet inden sengetid, da huden har godt af lidt ro bagefter, og en god fed natcreme eller olie. Synes det er et ret godt tip til at få en (dejligt) solbrunet ansigtshud tilbage på rette kurs igen, og få lidt lækker glød tilbage i kinderne. Det kan bl.a. købes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Hamburg Demonstrations