Spar 20% på alt hos Boozt, også udsalg!

The New, nyt børnetøjsmærke!

Reklame: Indlægget er sponsoreret af The New.

ll6952

For nogle måneder siden blev jeg kontaktet af det helt nye børnetøjsmærke, “The New”. De ville høre, om Filuca havde lyst til at style et outfit fra deres helt nye kollektion, som netop har ramt butikkerne. Man er vel ikke datter af en modeblogger for ingenting, så det ville hun gerne! Tænk at få lov til at præsentere et helt nyt brand. Valget faldt på et sæt med nederdel og sweatshirt i sort med prikker indvævet i stoffet. Noget hendes mor såmænd også sagtens kunne have valgt til sig selv ;) Brandet arbejder nemlig i en lækker farveskala og i et udtryk, som vi voksne også kender fra vores egne garderober.

ll6954

Hun har set valgt og sammensat sit outfit (“Prikkerne er jo også på skoene”, som hun så fint sagde), så tænker, at fremtiden for C4G er sikret, ha ha ;)

Pasformen er god, så nu er der flere ting der må på ønskelisten, bl.a. denne kjole var hun også ret vild med.

ll6953

Sixten fik også lov til at være med, også han er i “The New” skjorte og jeans.

ll6955

Faktisk kan man lige nu vinde et gavekort på 750,- til netop “The New” inde på min Instagramprofil (@clamour4glamour), så kig endelig forbi :)

ll6956

Nærmeste forhandler oplyses på 60138831 (+ der er en forhandlerliste her), og kan allerede findes online mange steder, f.eks. her, her og her. Hold øje med brandet lige her på FB, spår det en rigtig god fremtid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Spar 20% på alt hos Boozt, også udsalg!