2 gode modeartikler, og lidt tanker.

Zzzzunday

Indlægget indeholer reklame/affiliate links.

Yay, jeg har haft den bedste søvnige søndag! Fik lov til at sove længe, mens min mand lavede morgenmad (har simpelthen været så træt, at jeg faldt i søvn på sofaen kl. 20 i går! Kvikkede dog nok op til at se ugens billige lejefilm på iTunes “San Adreas”. Den er meget banal og forudsigelig, men jeg må indrømme at jeg alligevel var ret godt underholdt, og den er super flot lavet). Derefter tur til biografen med de to store unger for at se forpremieren på “Storkene”. Den kan i øvrigt også anbefales, den er super sød og sjov -og tror mange forældre vil kunne nikke genkendende til de små hints der er lagt ind om det at være forældre til en baby. Handlingen er meget enkel, men det er bare sådan en “feel-good” film for hele familien. Kom helt til at savne min egen baby -indtil jeg kom hjem, og han var totalt i koma over ikke at ville sove middagslur… ;)

Som en rigtig søvning søndag foreskriver, så står den også på online shopping i joggingtøj og bløde sokker, mens Sirius sover, Filuca laver lektier og mind mand og Sixten spiller “Skylanders”.

Jeg har været ved at finde navy og koral favoritter for at forlænge sensommerstemningen lidt længere. Elsker de to farver sammen, og pakket godt ind i mørkeblå og sort kan den koral sagtens bruges langt ind i efteråret uden at være for sommerlig.

ll6967

Den koralfarvede top giver lækker farve under en sort blondebluse, og på den måde bliver det også mere diskret. Løse bukser for at understrege det sporty-comfy look sammen med ret vilde sneaks fra Adidas og en luksuslækker velourbomber i den flotteste midnatsblå. Strømperne synes jeg også var en sjov måde at få lidt farve ind på.

Derudover er jeg meget draget af lækre teksturer. Når man nu ikke er en regnbue af farver, så er spændende overflader og kvaliteter vigtige ingredienser til et levende outfit. Jeg har fundet nogle gode eksempler lige her:

ll6968

Sættet med nederdel og bluse fra Second Female er så lækkert og rock n’ roll! Så smuk en måde at vise zebrastriber på.

Blonde/pailletblusen med den fineste hjerteudskæring er så smuk, og ville passe så fint med lyserøde velourstiletter.

1 kommentar

  • Trins

    Masser af fine tips.
    Jeg er også mere glad for navy i øjeblikket. Gerne sat sammen med sådan en gulgrøn-ubestemmelig-nuance, som jeg har fundet flere items med i butikkerne pt.
    (kan se den nederdel jeg tænker på, som jeg har købt fra Second Female, kaldes “olivengrøn”…men den er også lidt gullig…. Døm selv: http://secondfemale.dk/nanna-skirt.html). Ser så fin ud med mørkeblå til…

    Jeg kan egentlig rigtig godt lide den velour-bomber som du viser, men den giver mig (kiksede) associationer til sådan nogle bomberlignende jakker som min far havde i alle mulige nuancer i ruskind… kender du ikke dem?!
    Så selvom den ser så fin ud i farve og materiale, så kan jeg ikke få mig selv til at investere i den. HAHA! Man gider ikke lige ligne sin far

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

2 gode modeartikler, og lidt tanker.