Sort struktur: Ny rygsæk og sneakers

Når tingene bare passer sammen…

Jeg oplevede det vildeste i går. I ved jo, at mine yndlingsfilm er “Transformers”-serien, og min yndlingssang er “Do You Realize??” med Flaming Lips, som jeg også har fået tatoveret på min inderarm. Da jeg så skulle se den første trailer for den nye “Transformers” film (der desværre først kommer i slutningen af juni næste år!), skete dette (og her skal I bare trykke på billedet -eller her– for at komme til traileren på Youtube):

ll7059

Se den lige…. Og husk at slå lyden til, det er meget vigtigt!!

Har I set den??

WHAT?! Hvad sker der for, at min yndlingsfilm OG yndlingssang optræder sammen. Yndlingssangen endda i en helt fantastisk coverudgave af Ursine Vulpine (lyt til det hele her), som er tro mod den lyse vokal, men giver den en metallisk finish som passer perfekt til universet. Udgaven er ikke engang lavet dertil, men den passer jo perfekt!! Og hvor vildt hvordan et nummer man kender så godt, pludselig kan genopleves og nydes på ny.

Jeg kan slet ikke få armene ned (og hvis det ikke var for pinligt at indrømme, så kom der måske også lidt blanke øjne da jeg hørte det… kun måske…). Hvordan skal jeg nu kunne vente i et halvt år?! Not fair. Men det bliver godt, jeg glæder mig helt vildt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sort struktur: Ny rygsæk og sneakers