Flashback Friday - Striber del 2

On Trend: Lyserød!

Indlægget indeholder affiliate links.

LYSERØD! Farven der ikke bliver til at komme udenom denne sæson. Vi tog tilløb for alvor sidste år, men i år er den endnu mere dominerende, både på high end designernes catwalk og hos os almindelige dødelige på gaden. Det er nemlig en farve der har formået at ramme ret bredt og appellere til både unge og ældre denne sæson. Ofte ser man ellers at visse modefarver har det med at leve deres eget liv i dyre designers kollektioner, kun bakket op af hardcore fashion followers og high street’ens mere eller mindre succesfulde fortolkninger. Men lyserød ser jeg allerede rigt repræsenteret i gadebilledet, og tiden hvor jeg lige skulle trække vejret en ekstra gang inden jeg spankulerede ned ad Aalborgs gågader iført min lyserøde frakke er forlængst forbi (det er denne, hvis I har glemt den).

Så hvis jeg skal tippe om én farve i garderoben denne sæson? Uden tvivl lyserød -som jo selvfølgelig gør sig helt fantastisk til sort og alle nuancer af grå, men også mørkeblå og bordeaux fungerer faktisk rigtig godt med de fleste nuancer af lyserød.

Det kan være alt fra en detalje på en ring til en lang frakke, der er masser af måder at få farven ind i garderoben på -all in eller ej ;)

ll7123

Jeg har naturligvis fundet nogle af de aller bedste lyserøde sager netop nu, og tingene fra collagen ligger min shop-in-shop lige her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Striber del 2