Hvor meget er din bolig mon værd?

4 x mønstrede, farverige badedragter

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Jeg foretrækker jo en ret enkel farvepalet når jeg vælger mit tøj, men det er som om badetøj inviterer til lidt mere farve og mønster. Solens stråler, brunet hud og saltvandstørret hår er et godt miks med farver og fine prints! Jeg ved godt jeg er tidligt ude, men vi kan faktisk se frem til en solferie her i foråret, så er så småt begyndt at se om der skal en ny badedragt med i kufferten.

ll7151

Badedragt i sart lyserød med feminint blomsterprint. Normalt alt for girly til min smag, men i sæsonens hit-farve nr. 1 er den nu ret lækker. Badedragt med sjovt og fint flamingoprint, som inviterer til farverige, søde drinks ved poolen (ja tak!). Badedragt med palmeprint, som ser ud til at sidde godt, også når der kommer bølger ;) Er vild med netdetaljen på ryggen. Badedragt i en meget flot fortolkning af zebra-printet, som ligeledes ser ud til at sidde godt når man svømmer i den (kombinationen af badedragt med dyb nedskæring og tynde stropper og så 3 børn der hiver i mig har af og til givet nogle ret pinlige situationer, så swim-proof er godt…).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Hvor meget er din bolig mon værd?