Hoodie, leggings og sneakers

Hurtig mad til en travl familie!

Indlægget er sponsoreret af Just Eat.

Jeg vil lægge ud med at sige, at jeg egentlig ikke synes vi er en “take away” familie. Da jeg mødte min mand syntes jeg det var fint nok at købe pastasauce på glas, men det sker så ikke mere. Lige så dårlig i et køkken jeg er, er han super god, så det er ren luksus for resten af familien. Meeeen jeg må sige, at det er vi jo nok alligevel lidt. For efterhånden er der jo så mange alternativer til klassisk “fast food”, også her i Aa hvor der sker sindssygt meget på madfronten for tiden! Og ja, sushi f.eks. bestiller vi altid ude, og det er jo også “take away”.

Som I kan se på indlægsfrekvensen, har jeg/vi virkelig travlt for tiden. Vi er lige kommet på den anden side af 2 x skoldkopper, og nu har Filuca så en brækket overarm og skulder, og skal have hjælp hele tiden. Derudover sker der rigtig meget på jobfronten lige nu, og det er nødt til at blive prioriteret højt. Det korte af det lange er, at skolen jeg arbejder på desværre lukker, så I disse dage er vi alle ved at lande i nye jobs. Jeg giver jer lige en status på det så snart der er ro på, men det fylder selvsagt en del. Når man så er en ekstra travl familie for tiden, så må jeg sige, at så er det altså lidt af en luksus at kunne bruge tiden på noget andet end madlavning, og jeg har derfor takket ja til et samarbejde med Just Eat.

ll7252a

Vi har prioriteret det asiatiske køkken, med en lille afstikker til en fiskefilet til Sirius ;)

ll7258b

ll7255b

Vi har bestilt fra hhv. Nanking og Nobu Streetfood, og begge steder kan virkelig anbefales! Hurtig levering og god mad.

ll7256b

ll7257b

ll7254a

ll7259b

ll7253a

Min favorit: Panang fra Nobu Streetfood.

Jeg vender tilbage med fredagstilbageblik lige om snart, hav en dejlig begyndelse på weekenden. Vi skal op og have røntgenfotograferet Filucas arm, og forhåbentlig blive bekræftet i, at den heler som den skal = ingen operation og til gengæld ferie. Fingers crossed!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Hoodie, leggings og sneakers