Mere stemning fra Rauland

Status: En brækket arm og nye sneakers

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Mja, som overskiften indikerer, så fik vores skiferie desværre en ret uheldig udgang. Ikke for mit vedkommende, desværre vil jeg nærmest sige, da det var Filuca der væltede ned på sin arm på vej ned ad pisten. Det resulterede i et stop på skadestuen direkte fra færgen, og desværre en brækket overarmsknogle og et skulderled der heller ikke har det for godt. Man lægger åbenbart ikke gips på når det er den øverste del af armen, men hun er nu spændt ind med armstøtte, og kan selvfølgelig på ingen måder bruge armen. Om en uge skal vi til tjek igen, og beder til at alt heler som det skal, og at hun ikke skal opereres.

Hun var ellers blevet så sygtig på ski, men det er selvfølgelig også klart, at når man bliver mere sikker så bliver man også mere modig. Vi skal dog på ski igen sidst på året, så hun kommer helt sikkert op på hesten igen. Det er vigtigt! Hvad værre er, at vi sådan set har booket en familietur til Gran Canaria her om snart, og den tur er nu pænt meget i fare. Ligemeget hvad bliver det jo mega øv for hende at hun ikke kan bade og køre i alle vandrutsjebanerne, men når vi endnu ikke kender prognosen er det umuligt at sige om hun overhovedet er klar til at sidde i et fly i 5½ time. Vi holder vejret og krydser fingre.

Jeg har tilbragt dagen med at rippe H&M’s børneafdeling for skjortebluser uden ærmer (og dem er der overraskende mange af, hurra!) så hun har noget tøj der er nemt at få på. Har også været ude at købe ekstra blød topmadras og hovedpude, da hun jo selvsagt ikke får sovet ret meget. Og ja, det er i øvrigt højre arm og hun er højrehåndet… Heldigvis er humøret stadig højt, og nu skal tiden jo bare gå.

Nå, men for at det hele ikke skal handle om dårligdom, så vil jeg da lige vise jer et par voldsomt lækre sneakers der stod og ventede på mig, da jeg kom hjem fra skadestuen i nat. Jeg havde nemlig impulsshoppet lidt fra Adidas’ udsalg, og “Tubular Defiant” er klart blandt mine favoritsneaks!

ll7245

Er vild med kombien af halvt støvle halvt sko, og det abstrakte slangeprint er super cool! På udsalg lige her.

I forvejen har jeg disse i en lys lilla-ish, og som I kan se går jeg klart efter de udgaver der har lidt struktur.

ll7246

På min “Defiant” ønskeliste er disse, som ligeledes har den lækreste struktur, og er perfekte til forår i farven!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mere stemning fra Rauland