De nye sandaler in action

-20% på ASOS, og mine personlige favoritter

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Yay, i dag kan man spare 20% på alt på ASOS i anledning af britisk helligdag. Når nu man ikke selv har fri er dette da en god erstatning ;)

Jeg har hevet de 9 bedste og mest budgetvenlige ting ud fra min egen “Saved items” liste (jeg er vel næppe den eneste der altid har en god liste af sager derinde jeg holder øje med priserne på?), og jeg har givet mig selv lov til at klikke i hvert fald én af tingene hjem nu priserne er så gode:

ll7375

Find tingene her (refresh siden hvis de ikke virker): 1. Kjole med korsetdetalje som er hverdagsvenlig. 2. Pudderfarvet jerseykjole med bindebælte. 3. Ok, jeg kan slet ikke stå for denne flamingo bøjet i neon ;) 4. Hvid kjole med netdetalje. 5. Sandalerne har jeg allerede i lysegrå, og de frister også i rosenguld. 6. Jeg skal have mig en strandtaske, og denne her er virkelig et godt bud. 7. Igen, synes simpelthen disse neonlys er så fine! 8. Fineste sommerkjole, en anelse girly med perfekt med en læderjakke over. 9. Jeg synes denne kjole er enormt smuk og anderledes, er helt sikker på den passer perfekt til en sommerfest.

Husk at bruge koden: “Sweet” :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

De nye sandaler in action