Emoji t-shirts

Comfy kilehæle med 20% rabat

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Jeg må hellere indrømme, at jeg er kommet til at købe et ekstra par sandaler fra Ca’shott med kilehæl. Jeg kan ikke gøre for det, de er simpelthen det rareste! Manglede et lyst par, og så er hælen en lille smule lavere end de sorte jeg købte for nyligt.

ll7371

Nu har jeg fået lukket dem lidt for hurtigt på billedet, men de er nemme at regulere så de sidder helt perfekt, og så er hælen dejligt blød. De er lige så rare som et par sneakers! Endelig kan jeg holde ud til at have hæle på hele dagen uden de mindste problemer. De er en anelse til den lille side, synes  jeg. Jeg er normalt en str. 38, men bruger altid 39 i Ca’Shott. Jeg kan, ligesom tidligere, anbefale en forfodsbremse der kan klistres i for ekstra støtte og bedre pasform.

Lige nu og til og med i morgen er der endda 20% på dem lige her, sammen med andre Ca’Shott sko. Jeg prøver at holde mig i skindet, kan vist ikke rigtig retfærdiggøre flere ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Emoji t-shirts