Shorts og blazer

Wanted Wednesday

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Denne onsdag står i min lille shop-in-shops tegn, da den er opdateret med en del nye sager. Det går lidt stærkt for tiden med varerne derinde, og det er selvfølgelig dejligt, men det betyder også at jeg nogle gange nærmest ikke når at få lagt tingene derind før de er væk igen. Jeg sørger dog hele tiden for at holde et vist flow i shoppen, men opdaterer ikke her på bloggen hver gang der er kommet et par sager eller tre derind. Tjek den ud hvis I har lyst :)

ll7378

Mange af tingene har jeg brugt i mine collager tidligere, og nogle af tingene ejer jeg i forvejen og de har figureret i mine outfits. Pointen er jo netop, at det er ting jeg gerne selv vil eje og som passer ind i min stil. Boozt er jo en stor shop, og det er mit personlige bud på en sortering af varer.

Jeg bruger faktisk selv shoppen til at holde øje med om nogle af mine favoritter bliver sat ned, og har kunnet gøre et par hurtige køb af og til ;) Find den her, eller ude i højre side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Shorts og blazer