Kysseshorts;)

Wanted Wednesday

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Så er der endnu en omgang onsdagsønsker. Jeg kan godt mærke vi nu er gået mod både lysere og varmere tider på de ting jeg bliver draget af, og der sniger sig sågar en smule blomsterprint ind også!

ll7393

Jeg bliver aldrig træt af blondekjoler, og slet ikke når de er så detaljeringe og i så høj kvalitet som denne. Elskerfarven, som er mere ovre i det lyserøde end hvide, men den fås også i en rødlilla nuance her, hvis man skal til bryllup og slet ikke vil i lyst. Den fås også med korte ærmer her, men jeg synes den er pænest med de lange.

Der er vist ingen tvivl om at læbeprint er hot denne sommer, en hel mikrotendens i sig selv blandt alle de andre prints. Læber eller ananas, så går man ikke helt galt i byen. ;) Find sweatshirten her, og t-shirten her.

Øreringen fra Maria Black er simpelthen så fin, og kan give illusionen af at man har mere end et hul i hvert øre (og tænker den kan gå igennem begge hvis man har to).

Jeg er vild med printet på den pudderrosa nederdel. En mere rå udgave af et blomsterprint.

Og apropos blomsterprint, så fungerer de broderede blomster altså rigtig godt på den grå sweatshirt. Igen et let motiv så der ikke går “Yvonne” i den. Jeg er jo en pixi smule allergisk overfor blomsterprint ;)

Og sidste omgang blomster for nu. Jeg bliver altid ekstra motiveret når  jeg har lækkert træningstøj at hoppe i. Jeg har efterhånden en ret god træningsgarderobe, som primært består af Under Armour, Adidas og et par afstikkere til H&M. Det er klart de to første mærker jeg er gladest for, det der sidder bedst og holder super i vask (og det bliver jo vasket ret tit, så det er vigtigt). Mit træningstøj er primært holdt i sort og grå (surprise!), men jeg vil faktisk gerne have noget med lidt kulør nu her i sommerperioden. 3/4 leggings og top fra Under Armour.

Den fine silkebody er perfekt til at have ned i alle mine nederdele og shorts, og selvom den er sort (og dermed passer til ca. alt, ha ha) så er den let og luftig pga. silken.

Jeg troede lidt at mit helt store “Superstar” crush var ovre for denne gang (altså udover dem jeg allerede har), men se lige denne fine pudderfarvede udgave. Pæne!

 

Ps. I går lavede jeg ellers lige en god én. Jeg gik hele dagen på arbejde og hev mine bukser op, og den lidt underlige pasform opvejede til fulde at jeg da måtte have tabt mig. Indtil jeg lige fik tjekket, at jeg rent faktisk var kommet til at snuppe min mands jeans i morgentravlheden… Så jeg tilbragte en hel dag på arbejde i min mands bukser. Og nej, han havde desværre ikke mine på, det havde ellers været ekstra sjovt! Dumme H&M jeans der minder om hinanden, ha ha ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Kysseshorts;)