Nibe festival stemning 4

Genvej til lækkert solferielook

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7463

Av, den danske sommer er ikke ret rar, hva? Jeg havde egentlig lovet en ferieupdate, og den kommer skam også (i mellemtiden tjek Insta, der er masser af billeder!). Jeg tænkte bare at det var lidt federe at tippe om et produkt, lidt af en klassiker, jeg er blevet totalt afhængig af på ferien, og som jeg vil fortsætte med at bruge hele sommeren (og senere hvis jeg har festlige planer).

ll7466

Det er en såkaldt “tørolie” fra Nuxe med pixi “guldstøv” der lægger sig som en fin shimmer hen over huden og gør den super, super pæn! Vi taler ikke en discokugle her, men lækkert shine. Især på kravebenene kan den altså nogle tricks, men jeg bruger den rimelig meget over det hele på udvalgte steder, f.eks. knæ/ben. Nu har jeg været heldig og få en masse solskinstimer i Miami, men hvis man ikke har er selvbruneren et udemærket alternativ. Der kan jeg anbefale denne fra La Roche-Posay som kan købes på apoteket. Den har en god pris, er ikke fyldt med alt muligt skidt, og nem at påføre. Især hvis man mikser den med bodylotion. Her vil tørolien give en lidt mere “udjævnende effekt” på det endelige resultat, da lyset reflekteres og lys/skygge træder mere frem. For ja, selvfølgelig er der forskel på selvbruner og den ægte vare, men med gode produkter er det ikke så slemt. Og så varer sommeren også lige en anelse længere, solstråler eller ej.

Den kan købes lige her i 50 ml. og her i 100 ml (prismæssigt kan det bedst betale sig at købe den store, og den er rimelig drøj i brug).

2 kommentarer

  • Haha, den olie har jeg lige købt for første gang. Fedt at vide, at den ikke er katten i sækken :)

    Jeg glæder mig så meget til at høre om jeres tur til Fl. Vi har været der en fire – fem gange, men aldrig på Atlanterhavssiden sådan for alvor.
    Jeg elsker bare Florida :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Den er bestemt god ja, ville da bare ønske vi havde haft noget sol så den kunne komme til sin ret! Og ja, Florida kan bare noget. Nu var det kun anden gang jeg var der, men vidt forskellige sider jeg har set.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Nibe festival stemning 4