Wanted Wednesday

Flashback Friday

collage405  collage600

ll4883_zpsdyc1m4jw ll4920_zpsbkdm9vkzcollage448_zpsnra9j6fi

Jeg har været ved at rydde op i garderoben. Noget jeg vist aldrig bliver helt færdig med. Det er velnæppe nogen overraskelse, at det der franske koncept med at eje 7 ting i garderoben aldrig kommer til at fungere for mig ;)

Til gengæld havde jeg et glædeligt gensyn med især disse ting. Mine Acne kilehæle som jeg i sin tid ledte land og rige rundt efter, og endelig fandt. Vi taler 10 år siden, mindst (hvilket billederne også bevidner, ha ha), men jeg ville stadig have dem på i morgen. Hey, måske jeg burde tage dem på i morgen!

Mine ruskindsleggings fra Utzon. Vildt dyre, men absolut de bedste og pæneste læderleggings jeg nogensinde har ejet. De kan vaskes i vaskemaskinen!

En hvid blondekjole er en del af min basis, og denne er jeg især glad for. Også selvom det egentlig ikke er en jeg bruger ret tit.

Mine uniformsjakker. Der kan gå lange perioder hvor jeg ikke bruger dem, men jeg ville aldrig undvære dem i min garderobe. Jeg har brugt lang tid på at finde de helt rigtige vintage jakker, da kopierne fra diverse butikker ikke gør helt det samme for mig. Det kan godt betale sig at bruge lang tid på at finde lige præcis det man vil have, og selvom jakkerne er fyldt med historie er de ikke ret dyre.

1 kommentar

  • Trins

    Whaaaat?
    Hvordan kan dine ruskindsleggins vaskes i vaskemaskinen?
    :-O

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday