Favorit-striber pt.

Dr Martens reunion

Reklame for Footway

ll7677

Indlæggets titel kunne ikke være mere passende. Jeg er blevet forenet med mine favoritstøvler fra 90’erne; Mine højtelskede Dr Martens! Takket være et samarbejde med Footway. Fantastisk mulighed at få lov til at vælge et par sko mellem alle deres virkelig fine mærker. I teorien mega svært, og musen klikkede hjemmevandt på Adidas, Converse og Gardenia, men jeg havde faktisk kigget efter et par Dr Martens i forvejen, så valget lå lige for!

Fra 1992 og frem har jeg ejet par i hhv. grøn, zebrastriber, sort lak, mørkeblå velour, cremefarvet lærred… og alle de andre jeg har glemt. Elskede dem!! Sjovt nok har jeg aldrig ejet det klassiske par i alm. sort læder, og det gør jeg heller ikke helt nu, da jeg er gået efter versionen der også har sort sål (normalt er den jo grå-ish med gule syninger). All-black ;)

ll7676

Jeg synes de er vildt cool, og modsat mit andet 90’er fodtøj valg i form af “Buffalo” plateaustøvler, så holder disse helt klart igen -Fordi de er pæne og komfortable. Jeg ved godt at nogen ihærdigt prøver at genoplive Buffalo, men det er altså bare pænt svært når støvlen i bund og grund er virkelig grim! Den havde sin retfærdiggørelse i sin samtid fordi den var sjov og afspejlede en del af kulturen, og så er det vist også det. Disse er derimod klassiske (og praktiske, det er jo også meget rart).

De minder mig også om min kærlighed til grunge (og britpop!), manner jeg har gået til mange gode koncerter i Dr Martens! Og det skal jeg igen. Faktisk regner jeg med de skal ned og høre Peter Doherty i aften på Train ;)

I første omgang har jeg stylet dem i en mere voksen udgave af det jeg typisk gik med i 90’erne:

ll7678

Skater-sweatshirt (fra Alis), jeans (de skulle dog have været fra Diesel hvis det havde været helt korrekt fra samtiden, disse er fra H&M), og partisanertørklæde (her i luksusversionen fra Lala Berlin).

Støvlerne ankom i løbet af få dage, og fik updates hele vejen så var endda hjemme da de kom. Den service elsker jeg altså lidt. Det er vigtigt for mig når jeg webshopper, at tingene kommer hurtigt og præcist. Ellers kan jeg lige så godt købe det i en butik, så shoppen har lige fået et bogmærke ;)

Jeg har også eksperimenteret med at have støvlerne på når jeg skulle ud, og synes også de fungerer ret cool til det:

ll7674

ll7675b

ll7679

Nu er næste skridt bare at få dem gået til, for i begyndelsen er de altid ret stive. Til gengæld betyder det slidstærke læder og den kraftige sål at de bliver formede efter mine fødder, og jeg kommer til at have dem rigtig længe. Den all-black model, og andre udgaver, fås lige her hos Footway.

2 kommentarer

  • Rikke

    Ja, Dr Martens holder. Kan for øvrigt tilføje, at den monstersolide sål gør dem mere end velegnede til børn. Købte en chelsea-agtig version til min 10-årige datter, og det er det første par støvler i årevis, som hun er nået at vokse ud af – alle andre har hun trashet i løbet af få måneder…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Sålen er legendarisk! Var bange for om det gjorde en forskel at den var sort, men den er heldigvis lige så god.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Favorit-striber pt.