Min weekend i musik 1

Det I har til gode…

Nå ok, jeg vil bare sige, at I altså har nogle ret gode indlæg til gode. Den er selvfølgelig gratis at sige, men der er både musik og outfits som for 10 år siden, og stadig en del LA, Vegas og bryllup, som jeg ikke har fortalt jer om. Det kommer!

Når der er lidt stille herinde, så skyldes det ofte de her 3:

ll7748

Jeg er færdig med at være den mor der flyver til Kbh for at arbejde før ungerne er vågnet. Jeg har set for mange hverdagssolopgange fra et flyvindue, og den følelse er også flyttet ind i privatlivet. De er kun små i få år, og allerede nu har jeg en pre-teen datter. Jeg er vild med at hun er så stor og kan så meget (hun raider seriøst min garderobe nu!), men samtidig er det også en god reminder om at nyde tiden med ungerne.

Jeg synes egentlig lige at Fifi blev født. Jeg glemmer aldrig det første øjeblik vi mødtes, og jeg vidste hun ville blive min “Pixi partner-in-crime” altid. Og jeg synes faktisk hun har været en del af mit liv altid. Jeg erindrer næsten ikke tiden før hende. Procentvis har jeg i øvrigt haft langt de fleste fede oplevelser efter hun blev født, så dem der siger livet går i stå efter man har fået børn, har tydeligvis ikke talt med mig ;) Seriøst, hun stod foran Orange på Roskilde inden hun var fyldt 3, og vi har generelt haft nogle vilde oplevelser og gode rejser sammen.

Da jeg begyndte at skrive på C4G var hun næsten 2, lige om lidt er hun 12, flankeret af to brødre -Og I har været med næsten hele vejen. Vildt nok!

Bloggen her bliver aldrig taget for givet, og det gør ungerne, min mand og livet heller ikke <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Min weekend i musik 1