Verdens bedste job

Stemning fra Nibe Festival

Disclaimer/reklame: Jeg har fået billetterne af en samarbejdspartner, men jeg var ikke forpligtet på at lave et indlæg.

Selvom det er et par uger siden efterhånden, så vil jeg lige dele lidt stemning fra Nibe festival, vanen tro skulle man næsten sige. Plejer at være afsted et par dage hver sommer (se f.eks. lidt fra tidligere år her), pånær sidste hvor det faldt sammen med afrejse til ferie. Det gjorde det også denne gang, men fik en dejlig fredag med festivalstemning i skoven -Så er det altså rigtig sommer!

Det er en af de hyggeligste og mest nærværende festivaller jeg kender, og når man er nordjyde er det uundgåeligt ikke at møde nogen man kender. En perfekt måde at begynde sin ferie på.

Min festival bar præg af, at jeg endelig kunne fejre sommerferie (og det skal fejres med bobler!), men samtidig skulle vi også på ferie tidligt dagen efter -Så det var nødt til at være en lidt mere moderat fejring (rent alkoholmæssigt) med fokus på musik, lækker mad (masser af frisk fisk!) hygge og stemning. Udover min mand havde jeg bl.a. også min storebror med, og solen skinnede lunt fra en skyfri himmel, så det med den gode stemning gav også næsten sig selv. På Instagram (@clamour4glamour) ligger der forresten et lille hint om hvor rejsen denne gang har taget os hen.

Jeg fik selvfølgelig hørt Folkeklubben, noget jeg havde glædet mig til. Og Tv2 for den sags skyld. Man er vel dansklærer helt ind i hjertet, og bands der leger så fint med det danske sprog er jo et must-hear hver gang.

Deres nye album “Sort tulipan” er simpelthen så fint, også selvom det overhovedet ikke minder om det musik jeg ellers hører. Hvis man bl.a. er til Strunge (det ved I sikkert at jeg jo er) er pladen ekstra interessant. Strunges hårfarve var jo farvet i “Black tulip”, men det er ikke den eneste årsag til titlen. Meget sigende for albummet egentlig. Det første man (måske) hører er de åbenlyse referencer til Strunge, Camus og Baudelaire (m.fl.), men så snyder man sig selv for en dyb og intens lytteoplevelse. Ligesom en sort tulipan folder pladen sig ud, og det der synes mørkt viser sig i virkeligheden at være en kontrast til det lyse, og det er det lyse der giver pladen mening. Er det ikke også noget med, at sorte tulipaner i virkeligheden synes lilla når solens stråler skinner gennem dem?

Inden jeg slutter helt, skal I da heller ikke snydes for det obligatoriske outfitbillede, her taget i smukke omgivelser blandt kraner og lastbiler ;) En omgang klassisk Camille, fristes man nærmest til at sige, med boucléjakke fra Iro, kjole med peplum fra Maché, Chaneltaske og -solbriller, og festivalsko nummer 1; Converse. Sidstnævnte druknede i øvrigt i mudder på Nibe for 2 år siden, men efter 2 ture i vaskemaskinen var de som nye ;)

I år var Nibe totalt udsolgt, og festivalformanden kunne berette om rekordomsætning trods regn om torsdagen, så det er vist sikkert at sige, at Nibe er helt klar til 2020. Vi ses næste år Nibe <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Verdens bedste job