The New, nyt børnetøjsmærke!

Fodtøj til ungerne til sæsonen

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Mange af jer har spurgt til hvilke ting jeg køber til ny sæson til ungerne. Nu har jeg bare snuppet et billede af det hele til inspiration. Den seneste tid er der nemlig blevet fyldt godt op i skogarderoben. Efterår/vinter-sæsonen er altid noget af en udskrivelse med støvler og overtøj! Vi prioriterer fodtøj med god pasform og i høj kvalitet, i hvert fald i forhold til de sko/støvler der skal sidde på fødderne i mange timer hver dag. Jeg supplerer dog gerne op med lidt ekstra sko fra f.eks. H&M eller Zara.

ll6958

Sixten har i år fået et par Sorelstøvler til børnehaven primært. Han går ude i mange timer hver dag, og han er noget af en frossenpind, så det er vigtigt hans fødder er varme og tørre hele dagen. Derudover har han fået et par forede læderstøvler (med lynlås i siden så han selv kan tage dem på), sådan et par er vel nærmest obligatorisk, og faktisk har jeg købt samme par til Sirius. Derudover har jeg købt et par forede sneakers fra H&M som ekstra, og så kommer der et par sneakers fra Hummel (a la disse), som jeg netop har bestilt til efterår- og forårsdage. Derudover har han et par løbesko fra Adidas til sport og børnehaveleg, som han heldigvis stadig kan passe.

Filuca har også fået et par forede læderstøvler, som bliver det primære fodtøj til vinter. Hun er så stor, så hun vælger jo selv, men må sige, at jeg er virkelig vild med dem, og læderet er super blødt. Hun har også fået et par støvler med tykkere for, som er mere egnet til dage med sne og leg udenfor. Derudover et par lækre sneakers. Faktisk er det disse fra Hummel hun pt. bruger, men vi var nødt til også at købe disse i læder med glimmersnuder, for hvem kan stå for det? De er til gengæld købt en størrelse for stor, så det bliver nogen hun vokser til. Så er der et tilsvarende par fra H&M som jeg egentlig havde købt først, mest fordi de bare er mega billige (af en eller anden grund er de ikke nedsatte pt.). Der sniger der sig altid et ukendt antal af “for sjov” sko ind, men det synes jeg sker hele året, ikke bare til en ny sæson. Man er vel pige ;) Disse fra H&M var ligeledes billige, så pyt. Derudover har hun også sportssko, bl.a. disse Adidas Tubular som er super gode.

Hun har helt klart (for) mange sko, men hey, det er den eneste pige jeg nogensinde får, og jeg må indrømme, at jeg selv synes det er lidt hyggeligt at shoppe til hende ;)

Sirius har som sagt fået et par forede læderstøvler, og ellers har han arvet Sixtens gamle sko og støvler. De er jo ikke specielt slidte i den alder, så det går fint. Ellers ville jeg gå efter et par som disse til dagplejen, de er super gode.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

The New, nyt børnetøjsmærke!