Status: En brækket arm og nye sneakers

Perfekt shoppe-søndag med god rabat!

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

I dag er en ret perfekt shoppedag, hvis klassikerne skal billigt ind i garderoben, eller hvis skabet trænger til en forårsopdatering. I dag giver Boozt nemlig 20% på både udsalg og nyheder (mærket med “Now20”) hvis man køber for min. 899,- Og det gælder selvfølgelig også selvom man kombinerer kvinde-, herre– og børnetøj.

Jeg har fundet nogle ting som jeg synes er værd at investere i her. Allerførst ting fra udsalget der i forvejen er nedsatte, og som dermed får en endnu bedre pris:

ll7247

Skjorte i 100% silke som i forvejen er nedsat med 50% bliver nu et endnu bedre køb. Den findes også i hvid, mørkeblå og lyseblå, perfekt til forår!

Ankelstøvler med nitter på snuden er altid lækkert, og den lille runde lædertaske fra Markberg tror jeg snart bliver klikket hjem nu den er så billig.

Buksedragt i velour, hvor jeg elsker kontrasten mellem det lette snit og det tunge materiale.

Og så kommer vi altså ikke udenom Gannis stretchblonder! Omend man ikke skal cykle med dem, ha ha, så er de altså bare gode, og nederdelen, den lyseblå– og den sorte kjole kan redde de fleste festers tøjkriser vil jeg mene. Generelt er der super mange lækre Ganni-sager med i tilbuddet!

Og så til nyhederne der ikke i forvejen er nedsatte, men som man stadig sparer 20% på sammenlignet med andre steder:

ll7248

Kjolen fra Stine Goya med metallic prikker er simpelthen så smuk, og er helt sikkert en af de mest behagelige festkjoler man kommer til at eje.

Iro er selvfølgelig også med i tilbuddet, og særligt denne grå kjole synes jeg er super skøn, især til den gode pris!

Den stribede kjole fra T by Alexander Wang er virkelig også hverdagsfin, og knuden på maven gør den lidt mere brugbar. Hovedmærket Alexander Wang er også med forresten, også den der taske med roserne jeg havde kig på forleden… hmm…

Leggings’ne med shapeeffekt ville jeg gå efter i grå, og ellers selvfølgelig også i sort hvis jeg ikke allerede havde dem. Generelt ville jeg også tjekke Spanx ud, kvalitetsshapewear er sjældent nedsat, og tro mig, det er bare køb man aldrig fortryder!

Shortsene har det pæneste print jeg har set længe, en skøn nyfortolkning af striber.

Nederdelen med print af øjne er helt genial til at tilføje ens outfit noget humor, og modellen på den er rigtig flot.

De lyserøde sko er så feminint fine, og ville være en god kontrast til en af mine læderjakker. Og apropos, så er mine alt for lækre overknee-støvler selvfølgelig også med.

 

Ps. De fleste af de sager jeg har udvalgt til min shop-in-shop er også med i tilbuddet :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Status: En brækket arm og nye sneakers